Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Dunavarsány - pszichológus-ajánlatok.hu

Pszichológus és pszichiáter szaknévsor » Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Dunavarsány

Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Dunavarsány

Itt 1 dunavarsányi pszichológus és pszichiáter közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön óradíj ajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Magyar Nikoletta

2336 Dunavarsány

(70) 413-4163
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

vállalt terápia vagy pszichés támogatás típusa
egyéni foglalkozás, csoportos foglalkozás

vállalt szolgáltatások
életvezetési nehézségek kezelése, gyermeknevelési nehézségek, egyéb

Részletes ismertető
Hiszem, hogy abban a pillanatban, amikor megfogalmazódik bennünk a gyermek gondolata, szülőkké válunk. Azonban a fogantatástól a kisgyermekkorig tartó út során érünk igazán anyává és apává, mely szerepünket életünk végéig finomhangoljuk.
Amikor csemetéink a tervezett úton haladnak és jól veszik az eléjük kerülő akadályokat - legyen ez szoptatás, alvás, szobatisztaság vagy bölcsikezdés -, akkor szülőként mi magunk is kiegyensúlyozottak vagyunk, lelkünkben béke honol. Előfordulhat azonban, hogy a szülői lét apró, ám folytonos kihívásai, az olykor mardosó bizonytalanság, a vélt és valós elvárások, a mindennapi életünk kis és nagy kérdéseinek megválaszolása, és a tény, hogy éjjel-nappal szükség van ránk, lemerítik tartalékjainkat.
Amikor megtorpanunk, jól jöhet egy szakértő útitárs, akit szívesen bevonnánk lelkünk mélyében kavargó gondolatokba, érzésekbe, aki előtt könnyedén, az ítélkezéstől nem tartva beszélünk aggodalmainkról, félelmeinkről, aki előtt merünk esendőnek mutatkozni és bevallani, hogy a gyermeknevelés hihetetlenül nehéz feladat, és egyikünk sem tökéletes anya vagy apa.
Ezzel a belső munkával kezünkbe kapunk egy mankót, amely emlékeztet arra, hogy pontosan elég, ha ELÉG JÓ apa és anya vagyunk, és ha elhisszük, hogy minden nap lehetőségünk van változtatni, és olyan szülővé válni, akire a gyermekünknek szüksége van.