Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros - pszichológus-ajánlatok.hu

Pszichológus és pszichiáter szaknévsor » Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

Pszichológus, pszichiáter szaknévsor, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

Itt 2 VII. kerületi pszichológus és pszichiáter közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön óradíj ajánlatot is kérhet tőlük.

részletes kereső

Pósa-Kovács Lilla

1074 Budapest, Rákóczi út 74-76.

(30) 928-6855
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

vállalt terápia vagy pszichés támogatás típusa
egyéni foglalkozás, pszichológiai feladatok ellátása cégeknél

vállalt szolgáltatások
házassági tanácsadás, párkapcsolati konfliktuskezelés, szexuálpszichológia, életvezetési nehézségek kezelése, beilleszkedési problémák kezelése, önértékelési zavarok kezelése, szorongás, pánik kezelése, kríziskezelés

Részletes ismertető
Meggyőződésem, hogy a belső munka és a pszichológia nélkülözhetetlen a teljes élethez. Hiszem, hogy az önismeret és a fejlődés alapját a nyitottság, az élethosszig tartó tanulás, és a tapasztalatok komplex és koherens beépítése adja.

Munkám során kiemelt szerepet játszik az empátia, rendszerszemlélet, megoldásközpontú, erőforrás-, és személyközpontú megközelítés, valamint a nemi és szexuális sokféleség szemlélet. Pszichológusként ott igyekszem segíteni, ahol arra a hozzám fordulónak valóban szüksége van. Támasz vagyok abban, hogy rátaláljon belső erőforrásaira, sikeresen kezelje a kapcsolatait és rendezze konfliktusait, legyőzze szorongásait, olyan élet és munkahelyi célokat tűzhessen ki, mellyel hosszú távon növelheti én-hatékonyságát és mentális egészségét. Ott leszek szorosan Ön mellett, mert vannak helyzetek, amelyekkel nem kell egyedül megküzdeni.

Sas Annamária

1074 Budapest, Rákóczi út 74-76.

(30) 326-9961
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

vállalt terápia vagy pszichés támogatás típusa
egyéni foglalkozás, pszichológiai feladatok ellátása cégeknél

vállalt szolgáltatások
relaxációs tréning, életvezetési nehézségek kezelése, beilleszkedési problémák kezelése, önértékelési zavarok kezelése, szorongás, pánik kezelése, kríziskezelés, gyermeknevelési nehézségek

Részletes ismertető
Pszichulógusként és coachként dolgozom.

Hiszek abban, hogy egész életünkön keresztül tanulunk önmagunkról és másokról. Magunkról sokkal könnyebb tanulni, ha egy bizalmas elfogadó közegben kapunk visszajelzést. Másokat egyszerűbb elfogadni, ha nem csak a saját szemüvegünkön keresztül nézünk rájuk. Ezt a feltétel nélkül elfogadó, biztonságos közeget teremtjük meg a klienseimmel. Ebben tudnak vissza/rátalálni magukhoz/ra és fejlődni.